Viralni hit koji je dirnuo svijet je namještaljka: Cijela je priča sranje

Izvor: Cafe.ba, 31.Dec.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viralni hit koji je dirnuo svijet je namještaljka: Cijela je priča sranje

PROŠLOG tjedna video socijalnog eksperimenta Josha Palera Lina dirnuo je milijune ljudi diljem svijeta, a riječ je o videu u kojem beskućnik za 100 dolara koje mu je darovao autor videa, kupuje hranu drugim beskućnicima.

Međutim, kako to i inače biva u današnje vrijeme, ni ovog puta stvari nismo smjeli uzeti zdravo za gotovo, a samo tjedan dana kasnije, svjedok otkriva i tvrdi da je beskućnik Thomas cijelo vrijeme znao da ga snimaju i da je "cijela priča sranje".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba <<
"Lin je odveo Thomas do trgovine", govori 26-godišnji Taugan Tan Kadalim za Vocativ i nastavlja: "Iako mislim da je lik zapravo beskućnik, očito je na temelju onog što sam vidio da je sve ostalo namješteno".

Sporni video pogledan je oko 30 milijuna puta, a pritom je skupljeno i 130 tisuća dolara koje autor namjerava iskoristiti kako bi pomogao Thomasu da počne iznova.

Kadalim tvrdi da je Lina i Thomasa vidio u autu prije nego su video snimili , a budući da je prepoznao Lina iz prijašnjih video hitova, odlučio se zadržao kako bi pogledao što namjeravaju snimiti te je tada i otkrio da je sve namješteno.

Poznato je da je velik broj ovogodišnjih viralnih hitova namještaljka pa ni ovo nije posebno iznenađenje, ali za razliku od ostalih snimki, uz ovu vežemo šesteroznamenkasti iznos koji će pomoći beskućniku.

Kada su ga mediji pritisnuli, Lin je rekao da ništa u videu nije namješteni: "Nema šanse da ovo lažiramo. Ovo je stvarno".

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.