Izvor: Blic, 25.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vins Von orgijao

Vins Von orgijao

Posle raskida sa Dženifer Aniston, glumac Vins Von se bukvalno bacio u promet. U radijskom šou programu Hauarda Sterna, novinar Majk Voker je tvrdio da je video Vinsa Vona sa tri devojke kako ulazi u hotelsku sobu, gde su se zvuci orgijanja čuli do kasno u noć. Vins je promenio već nekoliko devojaka od kad se rastao sa Dženifer.

Tom Kruz postao Hrist sajentološke crkve

Holivudski glumac Tom Kruz je toliko popularan u sajentološkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << crkvi da jedan od lidera te organizacije Dejvid Miskavidž smatra da sledbenici treba da ga poštuju kao Hrista. Kruz je svakako najuticajniji član te sekte na svetu, a nedavno je stupio u brak sa Keti Holms potpuno se pridržavajući sajentološkog bračnog rituala.

Dženifer Aniston i Kortni Koks u lezbo ulogama

Koleginice iz serije 'Prijatelji' Dženifer Aniston i Kortni Koks glumiće u filmu 'Prljavo'. Dženifer će glumiti lezbijku Tinu Harod koja je urednica jednog tabloida. Predviđeno je da se Dženifer i Kortni u jednoj sceni filma strasno poljube.

Koncerti vode Kajli u smrt

Lekari smatraju da popularna pevačica Kajli Minog više ne bi trebalo da održava koncerte.

Njena doktorka Dženi Senior tvrdi da Kajli peva na svakom koncertu kao da joj je poslednji i da se maksimalno iscrpljuje. Ona se skoro oporavila od raka dojke, ali se opaka bolest može lako povratiti.



|

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.