Vilijam i Kejt: Ipak ne putujemo na medeni mesec!

Izvor: S media, 30.Apr.2011, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijam i Kejt: Ipak ne putujemo na medeni mesec!

Britanski princ Vilijam i Kejt Midlton ipak nisu otisli u Jordan na medeni mesec, kako su to jutros javili britanski mediji. Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža odlučili su da ne idu odmah na medeni mesec i tokom vikenda ostanu u Velikoj Britaniji.

Britanski princ Vilijam i Kejt Midlton odlučili su da ne idu odmah na medeni mesec i tokom vikenda ostaće u Velikoj Britaniji, saopštila je danas Bakingemska palata.

Kako se navodi u saopštenju, princ Vilijam >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << će se do kraja ove sedmice i u ponedeljak vratiti svojim obavezama u Kraljevskom vazduhoplovstvu, gde je angažovan kao pilot spasilačkog helikoptera u Velsu.

Bakingemska palata navodi da će mladenci kasnije otputovati u inostranstvo, na medeni mesec, ali se ne navodi u koju državu već samo da će to biti "po njihovom izboru".

"Bračni par je zamolio da se poštuje njihova privatnost tokom predstojećeg vikenda i medenog meseca", navodi se u saopštenju koje je objavila Bakingemska palata.

Vilijam i Kejt Midlton putuju u Jordan na medeni mesec!

Gaf Dejvida Bekama na kraljevskom venčanju!

Kraljevski par do sitnih sati proslavljao svoje venčanje

Princ Vilijam i Kejt Midlton u petak su se venčali Vestminsterskoj opatiji u Londonu.

Direktan televizijski prenos venčanja je, prema procenama, pratilo oko dve milijarde gledalaca, dok je milion ljudi na ulicama Londona pozddravilo par.

(Beta-AP)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.