Viktorija Bekam godinama nosi isključivo ovakve farmerke

Izvor: 011vodič.com, 07.Mar.2021, 09:21

Viktorija Bekam godinama nosi isključivo ovakve farmerke

Dok se ceo svet tokom pandemije okrenuo trenerkama i helankama, poznata dizajnerka još je odanija teksas pantalonama.
Viktorija Bekam nije poklekla pred trendom skinny džinsa — ona godinama nosi model farmerki za koji modni znalci kažu da od ove godine doživljava veliki povratak!
Bivša „spajsica“ i supruga fudbalera Dejvida Bekama uglavnom se u javnosti pojavljuje u modelu koji prati liniju zadnjice i butine, a potom se blago šire i krase ih trapez-nogavice. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Zahvaljujući tome, čak i ležerne Viktorijine odevne kombinacije izgledaju vrlo šik i prikladno za neku poslovnu priliku, a ona često koristi još jedan trik: uvek bira modele koji imaju izuzetno dugačke nogavice — toliko da prekrivaju obuću, pa se ne vidi koliko je visoka štikla.
Viktorija je ostala najstrastveniji poznati obožavalac džinsa i tokom pandemije, pa smo je, dok su ostale svetske zvezde obično pozirale u sportskoj odeći, čak i dok je s porodicom bila u karantinu viđali u farmerkama. Štaviše, ne samo tokom epidemije!
GLOSSY 

The post Viktorija Bekam godinama nosi isključivo ovakve farmerke appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.