Viktoria Bekam izvadila silikone iz grudiju - zauvek!

Izvor: S media, 06.Jan.2011, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktoria Bekam izvadila silikone iz grudiju - zauvek!

Otkrila je kako ne planiraju da imaju više dece, da je izvadila silikone iz grudi i da ne namerava više nikad da poveća svoje poprsje.

Viktoria Bekam pojavila se na naslovnici najnovijeg britanskog izdanja modnog časopisa Vog i priznala kako nema više silikonske grudi i da nema nameru nikad više da ih stavlja. Priznala je kako supruga Dejvida ponekad vidi i u lošem izdanju.

Tridesetšestogodišnja Viktoria koja je nekolio puta stavljala, ali i vadila silikone već je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ranije pokušavala da završi na naslovnici Vog-a, ali navodno joj je 2009. godine tadašnja šefica Ana Vintor odbila rekavši kako sa implatantima izgleda smešno. Zbog nje ili zbog Dejvida, koji je izjavio kako je više voli prirodnu, Viktoria se vratila na "siromašnije" poprsje.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viktoria Bekam izvadila silikone

Izvor: CrveniTepih.com, 06.Jan.2011

Otkrila je kako ne planiraju da imaju više dece, da je izvadila silikone iz grudi i da ne namerava više nikad da poveća svoje poprsje. Viktoria Bekam pojavila se na naslovnici najnovijeg britanskog izdanja modnog časopisa Vog i priznala kako nema više silikonske grudi i da nema nameru nikad više...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Viktorija Bekam izvadila silikone

Izvor: Svet plus, 06.Jan.2011

Viktoria Bekam slikala se za naslovnu stranu februarskog broja britanskog nbsp; Vogue-a, u kome je priznala kako nema više silikone i da nema nameru više da ih stavlja.

Nastavak na Svet plus...

VIKTORIJA BEKAM: IZVADILA SAM SILIKONE

Izvor: Kurir, 06.Jan.2011

LONDON - Viktorija Bekam, supruga slavnog fudbalera Dejvida Bekama, priznala je za britansko izdanje magazina Vog kako nema više silikonske grudi i da nema nameru nikad više da ih stavlja. Takođe je rekla da njen suprug, koji je uzor brojnim muškarcima širom sveta upravo zbog svog besprekornog izgleda,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.