Viktor Valdes dobio otkaz u Barseloni

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor Valdes dobio otkaz u Barseloni

Posle samo tri meseca na mestu trenera omladinskog tima, Viktor Valdes je dobio otkaz u Barseloni. Nekadašnji golman Katalonaca je klub napustio zbog neslaganja sa saradnicima.
Od 16 igraju fudbalerke Austrije i Švajcarske, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Austrijanki 2.20.
Kap u punoj čaši bio je sukob sa direktorom Barselonine akademije Patrikom Klajvertom. Valdes ga je vređao, a malo je nedostajalo i da se potuku. Njegov naslednik biće Franc Artiga.
Valdes >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je najuspešniji golman u istoriji Katalonaca. Branio je na 539 utakmica i osvojio je 21 pehar. Šest puta je bio prvak Španije, a ima i tri Lige šampiona.


The post Viktor Valdes dobio otkaz u Barseloni appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Barselona otpustila legendu kluba!

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2019

Mnogi ne poštuju sopstvene legende. Ni Barselona nije izuzetak. Klub iz Katalonije otpustio je Viktora Valdesa posle samo tri meseca provedena na mestu trenera mlađih kategorija u čuvenoj La Masiji. Razlog je Valdesov sukob sa direktorom Barsine akademije i nekadašnjim saigračem Patrikom Klajvertom.. Valdes...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.