Viki Miljković: Nisam operisala nos! (FOTO)

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viki Miljković: Nisam operisala nos! (FOTO)

- Ništa nisam radila na licu, nisam ništa operisala, ni nos, iako sam zakazivala operaciju, ali je i otkazala, zbog poslovnih obaveza. Ipak, planiram da to uradim jednog dana, jer imam devijaciju nosa i probleme sa sinusima, moj suprug je zbog sličnih problema već uradio intervenciju, kao i moj brat - kaže za S media portal folk pevačica Violeta Viki Miljković.

Poznatu folkerku smo pozvali u nameri da rešimo dilemu njenog fantastičnog izgleda na fotografijama koje su objavljene >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u novom broju Storija.

Osim sjajne vitke linije po kojoj je prepoznatljiva, ova pevačica je iznenadila svojim prilično drugačijim izgledom lica, a nama se učinilo da je za to najzaslužnija operacija nosa... Međutim, ona kaže da to nije tačno.

- Hvala vam na komplimentu, ali mislim da je za moj sjajan izgled najzaslužniji šminker Dušan Lalić koji je verovatno dosta doprineo kao i fotograf Miša Obradović. Iskreno, operaciju sam bila zakazala kad i moj suprug, s tom razlikom što je on to završio, a ja odustala, neću se usuditi skoro, iako mi ta devijacija toliko smeta, pogotovo kad putujem avionom, valjda zbog pritiska - kaže Viki Miljković.

Slavica Ćukteraš pokazala dečka!

Šaban u filmu o Tomi Zdravkoviću!

Lepa Brena ima nova usta! (VIDEO)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Viki Miljković demantuje operaciju nosa

Izvor: CrveniTepih.com, 17.Maj.2011, 01:59

Ništa nisam radila na licu, nisam ništa operisala, ni nos, iako sam zakazivala operaciju, ali je i otkazala, zbog poslovnih obaveza. Ipak, planiram da to uradim jednog dana, jer imam devijaciju nosa i probleme sa sinusima, moj suprug je zbog sličnih problema već uradio intervenciju, kao i moj brat...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.