Video koji ste čekali: Ovako je Stanija provocirala Hjua Hefnera (+16 VIDEO)

Izvor: S media, 23.Okt.2012, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video koji ste čekali: Ovako je Stanija provocirala Hjua Hefnera (+16 VIDEO)

Mnogo puta se starleta hvalila poznanstvom sa osnivačem "Plejboja", a žurka koju je organizovao, a na kojoj je prisustvovala služila joj je kao "savršeno oružje" protiv njenih "suparnica". Naime, ne može se svaka cica pohvaliti time. A sada nam stiže i video sa tog seksi okupljanja.

- Najlepša "Playboy" golf zečica Stanija Dobrojević u Holivudu na velikoj "Playboy" žurci u Plejboj vili kod Hju Hefnera, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << napisala je Stanija ispod videa koji je podelila sa obožavaocima.

Doduše, Hjua na njemu nema, ovo je "uvodno poziranje" u više nego provokativnom kostimu. Možemo samo da zamislimo kako se Plejboj osećao kada mu je prišla popularna nam starleta...

*** Kad pre: Zaprošena Nikolina Pišek

*** Ekskluzivno: Ceca ima novog dečka!

*** Prvi kuvar Srbije: Bojana nominovala najboljeg među najboljima za izbacivanje!

Izvor: S media, Foto: Facebook

Pretraga po temi: Stanija Dobrojević, Playboy, Plejboj, Hju Hefner, Žurka, Starleta, Plejboj žurka

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Silikonska takmičarka: Za prsa bolja od suparnica iz "Zvezda Granda" (FOTO)

Izvor: S media, 23.Okt.2012

Bila je provokativna u svom prvom predstavljanju i tada je njeno silikonsko poprsje privuklo mnogo pažnje. A sada nastavlja da pozira i provocira.. ..Katarina Grujić je pre ulaska u takmičenje ugradila silikone, a sada ih i te kako promoviše. Prošla je u drugi krug takmičenja pa se opustila i rešila...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.