Video je NJIH mrtve! Niko nije znao OVO o mužu ubijene Jelene Marjanović - DANAS otkriveno! (VIDEO)

Izvor: Press, 09.Nov.2017, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video je NJIH mrtve! Niko nije znao OVO o mužu ubijene Jelene Marjanović - DANAS otkriveno! (VIDEO)

Detalj koji sve menja.
Foto: Printscreen
Zoran Marjanović je jedna od najaktuelnijih ličnosti u Srbiji poslednjih godinu dana, a razlog ne može biti tužniji.

Svi znamo, smrt njegove supruge Jelene Marjanović.
Zoran je trenutno u zatvoru, ali je do pre samo mesec i po dana bio učesnik rijaliti programa "Zadruga". U tom programu nije ostavio preveliki trag, međutim i danas se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << o njemu priča.
Miki Đuričić se danas prisetio Marjanovićevog učešća i nazvao ga finim, kulturnim, povučenim čovekom. Istini za volju, Zoran je zaista takav i bio u "Zadruzi".
- Ma takvi su bre najgori, tebra, jesi lud?! - odgovorio je Filip Đukić na ove reči. Onda je obrazložio video snimak na Jutjubu koji niko od zadrugara nije bio u prilici da vidi, niti je iko znao za njega. U pitanju je sada već čuveni klip desetogodišnjeg Marjanovića kako govori o astralnim projekcijama na televiziji i kako je gledao mrtve poznate i nepoznate ljude, te pričao s njima.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.