Videli smo se, nije bilo prijatno

Izvor: Mondo, 05.Apr.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Videli smo se, nije bilo prijatno"

Vaterpolista o susretu sa pevačicom nakon potpisivanja papira za razvod.

Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen, odmah nakon predaje papira za razvod, otputovao je u Moskvu gde trenutno živi. Ana Kokić i on na okupu su se ponovo našli tek nedavno, kada je Nikola došao u Srbiju.

"Nedavno smo se videli. Susret nije bio prijatan, ni za Anu ni za mene, što je i normalno, ali smo odlučni da za decu budemo tu u svakoj situaciji. I da one toga budu svesne, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iako više ne živimo zajedno", istakao je on za "Hello" i dodao:

"Mislim da je najvažnije, kada već dođe do razvoda, da deca ne izgube nijednog roditelja, da ne izgube bazu i osećaj da su oni i dalje njihovi mama i tata i da će zauvek to biti", zaključio je Nikola.

Rađen o razvodu: Emocije i dalje postoje...

Ana i Nikola venčali su se pre deset godina, i imaju kćerke Ninu i Teu. Par je tokom braka preživeo i "aferu" sa kokainom, kada je Rađen dobio zabranu bavljenja sportom, i brojne tračeve o navodnoj preljubi. Ipak, domaća štampa prenosi da je braku "presudila" razdvojenost, pošto Nikola igra u Moskvi, dok Ana sa kćerkama živi u Srbiji.

Karleuša o razvodu Ane Kokić (FOTO, VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.