Vi imate previše para...

Izvor: Mondo, 22.Maj.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vi imate previše para...

Ruski tajkun Andrej Meljničenko iznenadio suprugu, bivšu Modelsicu Sandru Meljničenko, poklonom od 22 miliona dolara!

Andrej Meljničenko, biznismen težak 11 milijardi dolara, kupio je supruzi Sandri PODMORNICU od 22 miliona evra.

Vlasnici najveće i najluksuznije jahte na svetu uskoro će imati novu "igračku" - Meljničenko ju je naručio iz Amerike kao iznenađenje za Sandru, "kako bi mogla da ućiva u dubinama mora i okeana".

"'Sijetl 1000' je novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nivo luksuza kada je reč o privatnim podvodnim plovilima. Ova nije ni nalik onima koje su do sada bogataši kupovali, a koje imaju samo sedišta za posmatranje i prilično su klaustrofobične", tvrdi neimenovani izvor "Informer Hitu" i dodaje da "Sandrina podmornica" ima 450 kvadrata. "Poseduje dve teretane, vinski podrum, dnevnu, spavaću i gostinsku sobu i čak 20 dana može da ostane ispod površine vode".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.