Veza junaka serijala o „Hariju Poteru“

Izvor: Blic, 21.Feb.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veza junaka serijala o „Hariju Poteru“

Zvezde filmova o Hariju Poteru Danijel Redklif i Ema Votson proveli su Dan zaljubljenih zajedno. Popularni glumac izveo je Emu na romantičnu večeru u pab „London’s Imperial Arms", a veče su proveli ne skidajući pogled jedno sa drugog.



Ema i Danijel su u pab stigli oko 22 časa. Pošto je napolju bilo hladno, grlili su jedno drugo kako bi im bilo toplije.

- Svi su mislili da je to divno, da je prosto neverovatno da njih dvoje slave Dan zaljubljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zajedno, taj najromantičniji dan u godini. Izgledali su kao dva zaljubljena tinejdžera - ispričali su očevici Danijelove i Emine romantične večere i otkrili da se mlada glumica, kada je videla da su je ljudi prepoznali, sakrila iza šala.

Sastanak ovo dvoje mladih glumaca na Dan zaljubljenih mnoge je iznenadio, jer je poznato da se sedamnaestogodišnja glumica viđa sa deset godina starijim pevačem grupe „Razorlight" Džonijem Barelom. Međutim, nakon što su Danijel i Ema viđeni kako zajedno provode Dan zaljubljenih, u javnost je dospela informacija da su mladoj Emi roditelji zabranili da se viđa sa Džonijem. Naime, kada su saznali da im se mezimica viđa i provodi sa nekadašnjim zavisnikom od droge, strogo su joj zabranili kontakt sa njim.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.