Izvor: Blic, 12.Nov.2019, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Trivalić POKIDALA u "Senkama nad Balkanom", a njen lik rađen je po ovoj VELIKOJ SRPSKOJ HEROINI

Vesna Trivalić novo je pojačanje popularne serije "Senke nad Balkanom" čija je durga sezona počela da se emituje sinoć na televiziji "Nova S". Serija je ispunuila očekivanja gledalaca - osim novih velikih glumačkih veličina, stižu u veliki zapleti potkrepljeni istorijskim činjenicama. A Vesna kao Vesna malo je, i to žargonski, reći - oduvala.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRBIJA GLEDA I NE VERUJE Novi propusti u seriji "Senke nad Balkanom", uočiće ih samo OŠTRO OKO I BRITAK UM

Izvor: Blic, 13.Nov.2019, 14:21

Druga sezona serije "Senke nad Balkanom" potpuno je osvojila publiku, ali "ko radi taj i greši", pa je tako i u slučaju ove serije čija prva epizoda ima četiri greške. "Blic" je već juče pisao o anteni koja nije postojala 1933., a pojavljuje se u jednoj sceni i do sada su gledaoci uočili još...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.