Izvor: Njuz.net, 19.Dec.2018, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić se potpisivao građanima na gips

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 19. decembar 2018, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić posetio je danas u Urgentnom centru građane koji su slomili ruke i noge ovih zimskih dana. On je brojne sugrađane obradovao jednim velikim potpisom na gipsu.
Kako saznajemo, građani su bili veoma dirnuti ovako humanom akcijom deljenja autograma i zamolili su da ih obiđe i predsednik Vučić, kako bi svoje gipseve ulepšali i njegovim potpisom.
– Šokirani smo saznanjem da su huligani noću >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << bacali sneg po ulicama Beograda, kako bi nedužni građani ujutru padali i lomili ruke i noge. Imamo i osnovanu sumnju ko je te huligane finansirao da to rade. Ja sam lično vozio kamion i čistio ulice, ali huligani su bili uporniji i bezobzirniji. Čak smo posipao i so kako se led ne bi uhvatio, ali oni su išli za mojim kamionom i sklanjali je – izjavio je zamenik gradonačelnika.
– Sve što nam preostaje je da se nadamo višim temperaturama koje će pokvariti planove huliganima, a mi u gradskoj upravi ćemo nastaviti da obilazimo i Klinički Centar Srbije i Ortopediju na Banjici – zaključio je Vesić, koji se po izlasku iz Urgentnog centra potpisao i u snegu, na radost svih okupljenih građana.
Ljuba Miodragović
The post Vesić se potpisivao građanima na gips appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.