Verenik ju je ostavio kada je zatrudnela, htela je da se ubije, a sada se pojavila u Kanu

Izvor: Blic, 20.Maj.2017, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verenik ju je ostavio kada je zatrudnela, htela je da se ubije, a sada se pojavila u Kanu

Jedna od najpoznatijih turskih glumica Merjem Uzerli, koja se proslavila ulogom sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", imala je trnovit put do zvezda.

Nakon završene glumačke akademije, dugo nije mogla da nađe posao u struci, ša je za život zarađivala radeći u jednom kol centru, kao konobarica, prodavačica, delila čokolade u kostimu Deda Mraza, dakle, radila je sve što su joj ponudili kako bi preživela.

Uloga sultanije Hurem došla je sasvim slučajno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Od prijateljice koja ju je pozvala kada je saznala za kasting. Uslov je bio da dođe u Tursku, a kako glumica tada nije dobro govorila ovaj jezik, osećala je veliki pritisak. Takođe, nije verovala da će ova serija uopšte opstati.

Uloga hrabre, ali surove sultanije uskoro ju je dovela do samog vrha zvezda u Turskoj.

Tada su ujedno počeli i ozbiljni problemi. Hurem nije umela da se nosi sa tolikom popularnošću, a sve više je osećala pritisak od strane javnosti i fanova. U tom periodu, počela je i da se goji, te nije mogla da kontroliše težinu. Sve to dovelo je do toga da bude veoma nesigurna u sebe. Dok su je mnogi obožavali, ona je sebe mrzela.

Uskoro je pala na šarm lepog plejboja, Turčina Kana Ateša, koji ju je zaveo kao i desetine devojaka pre nje. Iako je već tada znala da je na lošem glasu, Merjem se prepustila strastima i uskoro zatrudnela. Tada je počeo pakao.

- Istina je da sam zbog depresije pokušala da skočim sa balkona svoje hotelske sobe, ali su me u poslednjem trenutku sprečili u tome. Bilo je strašno. Jednostavno sam želela da okončam sve. Da budem uništena, da umrem, htela sam da se ubijem kako bih se konačno oslobodila- istakla je.

Hurem se u februaru 2014. godine porodila i na svet doneća ćerkicu Laru. Tada joj se ceo život okrenuo na bolje. Ona je bila ceo njen svet. Ubrzo, izborila se sa problemima i danas može ponosno da kaže da je nova osoba.

Ove godine se pojavila u Kanu, na Filmskom festivalu, gde se slikala sa glumcem Vilom Smitom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zbog verenika koji ju je ostavio trudnu htela je da se ubije, sada blista u Kanu

Izvor: B92, 21.Maj.2017, 13:09

Tursko-nemačka glumica Merjem Uzerli, poznata po ulozi Hurem u seriji "Sulejman", pojavila se na festivalu u Kanu...Blistala je u elegantnoj žutoj haljini. Iako ju je serija neverovatno proslavila, život joj nije bio nimalo lak, pa je u jednom trenutku čak pokušala da se ubije...Završila je glumu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.