Verenica Hita Ledžera poručila: Moja ćerka nema oca i to nikada neće biti u redu

Izvor: Press, 30.Nov.2016, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verenica Hita Ledžera poručila: Moja ćerka nema oca i to nikada neće biti u redu

Mišel Vilijams, bivša verenica Hita Ledžera, koji je 2008. preminuo od posledica predoziranja i sa kojim ima ćerku Matildu Rouz (11), u intervjuu za novi, decembarski broj magazina "Porter" otkrila je kako izgleda njen život samohrane majke i koliko je teško odgajati dete bez oca.
foto: zena.blic.rs
"Iskreno, i to je tako za sve stvari u životu, ja sam neko ko veruje, ko se ne bori protiv okolnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << već prihvata sadašnjost i prošlost. Bila bih očajna kada bih stalno razmišljala o tome kako Matilda nema oca. To jednostavno nikada neće biti u redu", rekla je Mišel.
Glumica je odgovorila na pitanje da li je spremna da uđe u ozibiljnu vezu i da se uskoro uda.
"Samo želim da budem u svom domu, da se brinem o dragim ljudima, ali sam i srećna sama sa sobom, a to što imam želju da budem sa nekim, ne znači da će me to odvesti do udaje za pogrešnu osobu", poručlila je Mišel koja je 2012. bila u vezi sa Džejsonom Sigalom.
Pored podrške koju joj daje porodica, Mišel veliku pomoć dobija i od  grupe samohranih majki sa kojima se često sastaje i koje zove pravim klubom. Istakla je da u njihovom udruženju ima i samohranih očeva i da su njihovi saveti dragoceni.
 
Mišel i Hit na dodeli Godišnjih nagrada u Kodak pozorištu u Kaliforniji 2006. godine

Glumica je naglasila da je najsrećnijom čine male, a velike  stvari: 
"Posmatrala sam Matildu na suncu, u kupaćem kostimu, kako odlazi biciklom da se vidi sa svojim drugarima. Vratila sam se kući i plakala od sreće zbog tog neverovatno jednostavnog trenutka, zbog naše srećne svakodnevnice.  I u tom trenutku pomislila: "Uspeli smo, nismo samo okej, ona je srećna".
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.