Izvor: Blic, 26.Avg.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčao se Petar Kralj

Venčao se Petar Kralj

Petar Kralj, dobitnik nagrade 'Pavle Vuisić' na 41. 'Filmskim susretima' proslavio je preksinoć sa kolegama svoje venčanje u restoranu 'Amerikanac' u Nišu. Bard srpskog glumišta se venčao 22. avgusta u svom stanu sa umetnicom Sonjom Divac koja preksinoć nije bila u Nišu, a sa kojom živi poslednjih sedam godina. Kuma na tom romantičnom venčanju bila je diva naše scene Svetlana-Ceca Bojković.

- Do sada sam bio nelegalan. E, sad sam legalan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Brak je to, nije mala stvar - prokomentarisao je Kralj pred kolegama na slavlju. U Nišu zbog obaveza nije bila Sonja Divac, inače balerina i koreograf, koja je javnosti poznata po ulozi u filmu 'Miris poljskog cveća', a igrala je i u kultnoj seriji 'Grlom u jagode'. U 'Amerikancu' je preksinoć bilo zaista živo, a često se naručivala pesma 'Marširala, marširala kralja Petra garda' kao i prepevana pesma Velimira Rajića 'Na dan njenog venčanja', mada je od prisutnih vrlo prihvaćena bila i pesma 'Nesanica'. Najveseliji na ovoj zabavi je, svakako, bio Petar Kralj kome je muzika sve vreme bila pored stola, a neki mlađi glumci su uzeli mikrofon i otpevali par pesama starijim kolegama.

Vesela atmosfera potrajala je do duboko u noć. Kalina Kovačević je cele večeri pratila muziku i veselo igrala, reditelj Kokan Mladenović, kao pravi Nišlija, bio je i pravi domaćin do ranih jutarnjih časova Tomi Trifunoviću, Branislavu Trifunoviću, Nataši Marković. Na slavlju si bili i Ljiljana Blagojević, Eva Ras, Radovan Živković...

M. Smiljković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.