Veliku istinu o ljubavi Đoleta i Olivere rekao je njihov sin Aleksa

Izvor: 011vodič.com, 23.Feb.2021, 11:05

Veliku istinu o ljubavi Đoleta i Olivere rekao je njihov sin Aleksa

Kako su se voleli Olivera i Đorđe Balašević, to jeste jedna sasvim posebna ljubavna priča, o kojoj će se pričati i pričati….
Ta ljubav je čuvenom paru Oliveri i Đorđu Balaševiću donela ćerke Jovanu i Jelenu i sina Aleksu koji je prošle godine u intervjuu za magazin „Helo“ rekao:
„Danas je isuviše lako biti poznat, a ja nisam samo dete poznatih roditelja, već dete velikih ljudi. Božanskih. Jedne umetničke dinastije. Globalnih autoriteta. Da li je to olakšavajuća >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ili otežavajuća okolnost? Dođe na isto, kao kod svakog deteta, normalnog i ispravnog“.
Aleksa koji se bavi organizacijom modernih gladijatorskih igara, MMA borbi, objedinjenih u spektaklu zvanom „Megdan“, pričao je tada i o svojoj verenici Nikolini, romantici, ljubavi…
„Ljubav mog Đoleta i Olje je jedinstvena. To ne postoji nigde na svetu. Mama me savetuje da i mi budemo jedinstveni. Uvek ima šanse za dobre i nebeske ljude. A Nikana i ja smo baš takvi, potpuno drugačiji od drugih“, poručio je Aleksa koji se 2010. pojavio u rediteljskom debiju svog oca „Kao rani mraz“.
Film „Kao rani mraz“ i porodica Balašević
„Kao rani mraz“ je rediteljski prvenac Balaševića, za koji je čuveni kantautor napisao i scenario. Film je premijerno prikazan 19. aprila 2010. godine u Novom Sadu.
Ovo ostvarenje je profesionalno okupilo porodicu Balašević pa je Olivera bila producent filma, a pojavila se i kao glumica, ćerka Jelena bila je asistent reditelja, a ćerka Jovana igrala je Malu Vidru.
„Film „Kao rani mraz“ je dugometražna igrana balada“, kako ju je Balašević nazvao. Predstavlja priču o ljubavi koja je nadahnuta numerom „Priča o Vasi Ladačkom“, a koju je ispričao Vasin sestrić Nikola.
Zanimljivo je da je u filmu pevala mađaraska pevačica Marta Šebašćan, koja je svetsku slavu stekla učešćem u filmu „Enleski pacijent“, dok je jednu numeru odsvirao rumunski virtuoz na Panovoj fruli Georgi Zamfir. Balašević je uspeo da u filmu spoji tamburu i Panovu frulu.


The post Veliku istinu o ljubavi Đoleta i Olivere rekao je njihov sin Aleksa appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Nakon ljubomorne scene sa Sašom Kaporom koja je prethodila, Nikolina potvrdila!

Izvor: 011vodič.com, 23.Feb.2021

Pevačica Nikolina Kovač ispričala je u emisiji „Magazin In“ anegdotu sa početka veze sa suprugom Sašom Kaporom. Ona je čak priznala kako je malo ljubomorna.. – Ja sam neko ko voli da mu se pokazuje ljubav, i ja Sašu dan danas posle 10 godina pitam “Koliko ti mene voliš?“. Meni je jako...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.