Velikodušni Eminem! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 02.Nov.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velikodušni Eminem! (VIDEO)

Reper zna kako da obraduje svoje fanove.

Eminem iznova pokazuje da ima nove talente, ali i da je spreman da uradi i više nego što bilo ko očekuje za fanove.

Nakon što je producirao mnoge muzičke spotove tokom proteklih godina, sada je svoj talenat usmerio na novi film "Bodied" koji uskoro izlazi u bioskope.

Najbolji način da se pohvališ fanovima šta si uradio i izreklamiraš film? Zakupiš celu bioskopsku salu u Detroitu kako bi fanovi iz tvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rodnog grada mogli besplatno da gledaju film tokom vikenda!

U petak i subotu, lojalni pratioci repera će moći da pogledaju ovu satiričnu komediju, koja se vrti oko sveta rep bitki.

"Zakupio sam bioskop, tako da su karte na mene u petak i subotu!", napisao je Eminem na svom Instagram profilu i izazvao salvu oduševljenja.

Kaži da je "vrela", nadrljaćeš! (VIDEO)

Eminem, pravo ime Maršal Meters, je ko-producent filma, režirao ga je Jozef Kan, a scenario napisao Aleks Larson koji repuje pod imenom Kid Twist.

U filmu će glumiti Džeki Long, Šonika Šondai, Volter Perez i Šarlamejn "Tha God".



Izvor: YouTube/EminemMusic

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.