Izvor: Kurir, 12.Jul.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko finale

Kuća snova, koju je dvanaest parova gradilo puna tri meseca, večeras će dobiti svog vlasnika. U finalu su ostala dva para, Beograđani Janićijevići, Dragana i Peđa, a njihovi rivali su Aleksandra Luković i Saša Petrović iz Niša. Bračni par Janićijević ima petoro dece i njima je kuća preko potrebna kako bi mogli da osiguraju budućnost svoje dece. Njihova kampanja koju su protekle nedelje vodili nosila je naziv "Glasajte za kuću punu života". Mlade Nišlije, za razliku od Janićijevića, nemaju decu, ali su obećali da će, ako dobiju kuću, odmah stati na ludi kamen.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SAŠI I SAŠKI KUĆA SNOVA

Izvor: Press, 13.Jul.2008, 00:37

Posle tri meseca konačno smo saznali pobednika rijaliti-šoua "Kuća snova". Kuću vrednu pola miliona evra osvojili su Saška Luković i Saša Petrović iz Niša, pošto su dobili nešto više od 60 odsto glasova. Pre samo 14 nedelja, 12 parova koji su došli na gradilište iz svih krajeva Srbije dočekao...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.