Veliki brat VIP u novoj scenografiji

Izvor: Blic, 23.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Veliki brat VIP" u novoj scenografiji

Nova sezona popularnog šoua „Veliki brat" sa poznatim ličnostima počinje sa emitovanjem na Televiziji B92 u martu i trajaće mesec dana.

Goran Stamenković, čelni čovek producentske kuće „Emotion" koja realizuje ovaj šou, kaže za „Blic" da je promena scenografije kuće već uveliko u toku.

- Trenutno menjamo enterijer i scenografija će izgledati potpuno drugačije - kaže Stamenković i dodaje da će predstojeći serijal biti sličan prethodnom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a da će ga voditi Ana Mihajlovski, Marijana Mićić i Irina Radović.

Podsećamo da su učesnici prvog serijala sa poznatim ličnostima bili bivši fudbaler Saša Ćurčić (koji je i pobedio), pevačice Olja Karleuša i Goga Sekulić, šoumen Dragan Marinković Maca, glumice Marta Keler i Danijela Vranješ, manekeni Ognjen Ivanović i Emina Hamzabegović, slikarka Zorica Šuica, pevači Peđa D’Boj i Danijel Alibabić, mađioničar Big Lale i novinar Aleksandar Jovanović. I ove godine se očekuje sličan sklop ukućana, različitih zanimanja sa teritorije Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

U prvoj sezoni sa poznatima pobednik je osvojio nagradu od 50.000 evra, a Stamenković kaže da još nije odlučeno da li će to i ove godine biti praksa s obzirom na to da svuda u svetu glavnu nagradu pobednik poklanja u humanitarne svrhe.

- Ono što je sigurno, prihod od glasanja će ići u humanitarne svrhe, najverovatnije za neku akciju za bezbednost u saobraćaju - rekao je Stamenković agenciji Beta.

Inače, Stamenković je nedavno potvrdio za „Blic" da je „Emotion" otkupio prava na još tri serijala „Velikog brata" i tri serijala sa poznatim ličnostima. Prema njegovim rečima, treća sezona „Velikog brata" biće emitovana na proleće 2009. godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.