Već ima novog dečka?!

Izvor: Mondo, 18.Apr.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Već ima novog dečka?!

Bred, naravno, nije srećan povodom toga...

Anđelina Džoli, koja je pre nekoliko meseci odlučila da se razvede od Breda Pita, navodno je našla novog dečka, tvrdi američki tabloid "In Touch".

Glumica, pišu oni, već neko vreme održava vezu sa muškarcem koji je poznati filantrop, a koga je upoznala prošle godine u Londonu.

Međutim, vezu sa njim i dalje želi da drži u tajnosti, ali i da ga upozna sa svojom decom, kao velikim korako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dalje u njihovom odnosu.

Anđelina ljuta na Breda zbog Dženifer?!

"Ona zna da će Bred zauvek ostati otac njene dece, ali želi da ih upozna sa novim muškarcem koji ju je osvojio, pošto želi da ga njih šestoro zavole", rekao je izvor blizak glumici.

Džolijevu posebno brine kako će reagovati njeni sinovi.

"Anđelina je želela da sačeka da se malo smiri situacija oko razvoda i da ih upozna sa njim, pa je moguće da će ga upoznati već sledeće nedelje. Posebno je zabrinuta zbog toga kako će reagovati Medoks i Paks", dodaje izvor.

A, Bred muva ovu plavušu?

Bredu se, prema rečima izvora, ovo saznanje nije dopalo.

"Bred je bio šokiran. On nije znao da se njegova bivša viđa sa nekim i ne želi da drugi muškarac provodi vreme sa njegovom decom", rekao je izvor i dodao da Pit nema nameru da upozna novog dečka Anđeline Džoli.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.