Varala milijardera sa plesačem?

Izvor: Mondo, 14.Jun.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varala milijardera sa plesačem?

Iskrsao je video snimak koji kompromituje pevačicu.

Svima je poznata priča - Maraja Keri je bila verena za milijardera Džejmsa Pakera, ali su se razišli u oktobru 2016. godine. Ubrzo nakon toga, pevačica je ušla u vezu sa svojim pratećim igračem - Brajanom Tanakom, a par je od tad u velikoj ljubavi.

Međutim, postoji mogućnost da Maraja nije počela da se zabavlja sa Tanakom ubrzo nakon raskida sa Pakerom, već da se tajno viđala sa njim još dok je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << verena!

"DailyMailTV" je objavio video iz marta 2016. godine koji je snimljen u hotelu u Danskoj dok je pevačica bila na turneju. Na snimku se vidi Maraja kako, van scene, zavodljivo pleše Tanaki u krilu dok je on prilično intimno dodiruje po butinama.

Stojeće ovacije za Maraju Keri!

"Što se tiče videa, ne možemo da potvrdimo kada je i gde nastao, ali kao što smo nebrojeno puta već do sada istakli, Maraja nije bila u dvostrukim vezama", rekao je PR pevačice.

Još neki su se sada izvori nepoznatog porekla javili da kažu da je "bilo očigledno da se i tada nešto događalo" između Maraja i plesača. Postoje neki koji i tvrde da je pevačica slala provokativne slike Tanaki dok je još uvek bila verena, ali preko mobilnog telefona asistenta koji ju je i slikao.

Nije ni spavala s njim, a sad traži MILIONE!

Šta god da je istina, Maraja je sada srećno zaljubljena, a i Džejms je nastavio dalje i ima novu partnerku.

Milijarder pokazao novu cicu! (FOTO)

View this post on Instagram

#fbf #winterwonderland #ChristmasOnMyMind ☃️❄️

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Jul 21, 2017 at 11:03am PDT

View this post on Instagram

"No one knows what it means, but it's provocative ... it gets the people going!"

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Feb 28, 2017 at 3:09am PST

View this post on Instagram

Festive moments on the tallest building in the world! ❤️ #Dubai #Lambily

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Feb 25, 2017 at 8:44pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.