Vara me, a sedi pored mene!

Izvor: Mondo, 22.Maj.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vara me, a sedi pored mene!

Pevačica se distancirala "od zlobnika koji žele da joj unište vezu"

Pevačica Rada Manojlović progovorila je o vezi s kolegom Harisom Berkovićem, o kojoj se jedno vreme neprestano pisalo i pričalo.

Manojlovićeva je otkrila da se povukla iz javnosi kako bi se distancirala od svih koji žele da joj pokvare vezu.

"U suzama zbog Harisove preljube"

"Nikog ne diram i nikom ne želim zlo, ali čini mi se da , iako sam se svesno povukla na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << neko vreme, i to nekima smeta. Dešava se da dok sedim s Harisom i gledam neki film, stigne poruka da je on u tom trenutku negde drugde. Najčešće je u porukama napisano da je sa nekom ženom u restoranu, da su prisni, a on sedi pored mene", rekla je Rada "Hit Informeru".

Staju pred matičara?

"Ljudi su postali jako zlobni, smeta im tuđa sreća, uživaju da čine loše stvari, baš zato sam se povukla s estrade. Ako mogu nekome da pomognem - tu sam, tračarenje me ne interesuje!".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.