Vanja i Bugi se posvađali

Izvor: Blic, 28.Jan.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja i Bugi se posvađali

Pošto su izbačeni svi članovi „Roke”, sadašnji članovi „Perle” ne biraju sredstva kako bi produžili svoj boravak na Bisernim ostrvima, a prljave igre su uveliko počele. Pre jučerašnje borbe za imunitet, vodila se psihološka borba za prevlast u plemenu.



Vanja Radović i Hana su zaključile da je Bugi najveća smetnja i da ne bi volele da ide dalje. Hana se od ogovaranja brani tako što poziva u pomoć svoju buduću profesiju psihologa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << te konstatuje da joj nagrada nije cilj već joj je sa psihološke strane zanimljivo da vidi kako ostali pucaju. U želji da opipa teren protivnika, Vanja se suočava sa Bugijem, koji joj kaže da je ona loš čovek i da tako misle i ostali u plemenu. Međutim, ono što Bugi ne zna je da Vanja poseduje tajni imunitet koji će upotrebiti ako se oseti dovoljno ugroženo.

I dok se Vanja i Bugi žestoko svađaju, ostali čuvaju snagu za igru koja im može doneti imunitet. Zadatak je bio da pretrče preko drvenih splavova, zatim zarone po metalni prsten, doplivaju do obale i nanižu prsten na kuku, a ko prvi naniže četiri prstena osvaja imunitet. Svađa sa Vanjom je očigledno poremetila inače izuzetnog taktičara Bugija, te se tako Nemanja dokopao nagrade. Po povratku u kamp Bugi i Vanja nastavljaju svoju prepirku.

U večerašnjoj epizodi ćemo videti kako takmičari jedu riblje iznutrice, živi mozak i ostale „specijalitete” koje im je voditelj Andrija Milošević pripremio i saznati ko će biti izbačen sa ostrva.

Opširnije na zvaničnom sajtu Survivor Srbija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.