Vanja Udovičić na predstavi mladih umetnika

Izvor: Blic, 08.Jun.2015, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja Udovičić na predstavi mladih umetnika

Srednja škola ArtiMedia proslavljila je jubilej u Pozorištu na Terazijama. Ove godine mladi umetnici, učenici škole predstavili su se autorskom predstavom „Bog masakra“ i autorskim filmom „Naših pet“.

U predstavi „Bog masakra“ igraju učenici trećeg razreda: Selva Pljakić, Jovana Mladenović, Mihailo Ljušić, kao i popularno lice s velikog plana, jedan od omiljenih likova serijala „Montevideo“ Predrag Vasić.

Pozorišni komad je režirala Dunja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Đokić. Dokumentarni film „Naših pet“ takođe je delo učenika trećeg razreda, rađen po scenariju Mihaila Ljušića, montirao ga je Aleksa Mirosavljevic, a režirao Janko Đurić.

U znak podrške mladim neafirmisanim umetnicima škole Artimedia i publici obratili su se se ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, kao i Leontina Vukomanović i Tanja Vojtehovski.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.