Izvor: Kurir, 25.Okt.2008, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gog i Laka u Sarajevu

U dvorani „Zetra“ u Sarajevu, proglašenjem „100 večnih pop i rok pesama iz regiona“, počela je prestižna muzička manifestacija Dani muzike. U sklopu tog događaja večeras će biti dodeljene nagrade „Indeksi“, koje su zaključno s prošlom godinom nosile naziv „Davorin“. Nominovani izvođači takmičiće se u devet kategorija, a biće podeljene i posebne, kao i počasne nagrade. Tim povodom uživo će nastupati grupa Van Gog, Laka, Vlatko Stefanovski, Nina Badrić i drugi.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zdravko Čolić ima najbolju eks-YU pesmu svih vremena

Izvor: Blic, 24.Okt.2008, 06:37

Festival „Dani muzike” počinje večeras, a trajaće tri dana u Olimpijskoj dvorani „Zetra” u Sarajevu. Prve večeri biće proglašeno „100 večnih”, najlepših pop i rok pesama u regionu eks-Jugoslavije. U izboru koji je trajao gotovo dve godine učestvovalo je više...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.