Valentina Lima uživa u maminim kolačima

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2011, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valentina Lima uživa u maminim kolačima

Adrijana Lima je zasukala rukave i napravila pravu prazničnu večeru za Dan zahvalnosti, a torti i ćuretini najviše se obradovala mala Valentina Lima Jarić.

Adrijana je na svom Tviter profilu okačila fotografije na kojima je s ponosom pokazala kako svoje kulinarsko umeće tako i smisao za dekoraciju stola za Dan zahvalnosti. Seksepilna manekenka napravila je večeru u svom domu u Majamiju, gde živi sa našim košarkašem Markom Jarićem i njihovom dvogodišnjom kćerkicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Valentinom.
Na prazničnom stolu nezaobilazna je bila punjena ćurka, razne salate i prelivi, ali je Lima pokazala da i u ovim situacijama vodi računa o kalorijama, te je pored vode od pića bila zastupljena i „koka-kola“ bez šećera. Međutim, kada je desert iznet na sto, najsrećnija je bila mala Valentina, koja se sa uživanjem zamazala šlagom i čokoladom.
“Toliko sam srećna što sam sa mojim anđelom”, napisala je srećna mama ispod Valentinine slike.
(Izvor: Blic)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.