Vadila rebra?! (FOTO)

Izvor: Mondo, 08.Feb.2017, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vadila rebra?! (FOTO)

Tamara Đurić u bolnici već mesec dana zbog komplikacija nastalih nakon estetskih zahvata?

Učesnica šeste sezone Farme Tamara Đurić, nalazi se već mesec dana u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, nakon što joj je pozlilo u teretani.

Za to vreme je Tamara imala dve operacije - zdravstveno stanje starlete je bilo ugroženo, ali ona se sada uspešno oporavlja.

"Tamara je pre izvesnog vremena hitno hospitalizovana, imala je ozbiljan zdravstveni problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i lekari su je operisali. Bilo je veoma napeto, jer je bila u smrtnoj opasnosti. Ona je veoma hrabra i sve nosi na svojim plećima. Samo ona zna koliko joj je teško, ali čak ni sa najbližima ne želi mnogo da razgovara o svom zdravstvenom stanju. Konačno joj je stanje stabilno, ali je čeka još jedna operacija, nakon čega planira da se povuče iz medija i otputuje u Rusiju gde će biti na rehabilitaciji", rekao je neimenovani izvor blizak Tamari portalu Pink.rs.

Počinje nova Farma: Ovo su učesnici!

Iako nije poznato o kakvim zdravstvenim problemima je reč, spekuliše se da uzrok narušenog zdravstvenog stanja bivše farmerke leži u plastičnim operacijama kojima je Tamara u poslednjih nekoliko meseci bila podvrgnuta.

Ona je najpre na jednoj privatnoj klinici u inostranstvu izvadila četiri rebara, nakon čega je ugradila silikonske implante u zadnjicu.

Foto: Instagram/tamarastar89

Umesto da se posveti oporavku Tamara je nastupala "imala dogovorene nastupe u inostranstvu, pa se nakon estetskih zahvata malo preforsirala. Pored nastupa, Tamara je imala i brojna snimanja i fotografisanja ubrzo posle operacija, a nije mogla da se odrekne ni teretane. Zbog toga je i odlučila da po izlasku iz bolnice napravi pauzu i otputuje na oporavak u Rusiju gde želi da se posveti sebi i svom oporavku", dodaje isti izvor.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.