VRATIO SE STARIM NAVIKAMA Lamar Odom ponovo pije!

Izvor: Blic, 11.Maj.2016, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRATIO SE STARIM NAVIKAMA Lamar Odom ponovo pije!

Izgleda da prošlogodišnja višednevna koma u koju je upao zbog zloupotrebe alkohola i droge i činjenica da je samo pukim čudom izbegao smrt, na Lamara Odoma nije uticala poučno, te je košarkaš nastavio upravo tamo i gde je stao.

Khloe reacts to Lamar Odom's drinking photo surfacing: "People disappoint." https://t.co/9A2ZIA5cmH pic.twitter.com/9cBzWxJphZ

Tako su bivšeg zeta porodice Kardašijan paparaci uspeli da fotografišu u jednom baru u Los Anđelesu, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je ispijao čašu žestokog alkoholnog pića, piše američki sajt "TMZ". Vest koja je potresla fanove proslavljenog košarkaša kao i čanove njegove porodice, koincidirala je sa epizodom rijalitija "U korak sa Kardašijanima" u kojoj se Lamar pojavljuje, prvi put nakon nesreće.

Ne samo da je Lamar u pomenutoj epizodi obećao bivšoj supruzi Kloi Kardašijan da će prestati da konzumira alkohol već su i ostali članovi Kardašijan klana iskazali podršku bivšem članu porodice. Međutim, izgleda da podrška nije ono što je Odomu neophodno.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.