VRAĆA SE U EVROPU? Drugi najbolji strelac u istoriji Čikaga se oprostio od kluba

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRAĆA SE U EVROPU? Drugi najbolji strelac u istoriji Čikaga se oprostio od kluba

Bivši mađarski reprezentativac, rodom iz Srbije, Nemanja Nikolić, oprostio se od Čikago Fajera. Ovaj 31-godišnji fudbaler je rešio da napusti klub iz MLS-a posle tri godine, tako što neće produžavati ugovor koji mu ističe 31. decembra ove godine.
Nikolić je odigrao 96 utakmica za tim koji sa klupe predvodi naš Veljko Paunović, a za te tri sezone je uspeo da ispiše stranice klupske istorije. Postigao je 51 pogodak, čime je postao drugi najefikasniji igrač u istoriji Čikaga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Bolji od njega je samo Ante Razov, koji je dao 76 golova na 155 mečeva. U svojoj prvoj sezoni, Nikolić je osvojio Zlatnu kopačku MLS, postigavši 24 gola. To je najbolji rezultat u istoriji Fajera.
– Amerikanci kažu “radi svoj posao”. Mislim da sam ispuni svoj zadatak. Veliko hvala svima u stručnom štabu Fajera sa kojima sam radio tokom mog perioda u Čikagu. I naravno, hvala navijačima. Sport je za vas, zaslužili ste najbolje. Od prvog dana ste učinili da se osećam kao da sam kod kuće. Vaše prijateljstvo i podrška su učinili ovaj period posebnim. Zauvek ćete biti veliki deo mog života. Želim vam svetlu i srećnu budućnost – poručio je Nikolić.
Nikolić je za reprezentaciju Mađarske odigrao 27 mečeva i postigao pet pogodaka. Karijeru je počeo u Senti, a igrao je potom za Barč, Kaposvolgje, Kaposvar, Videoton i Legiju.


The post VRAĆA SE U EVROPU? Drugi najbolji strelac u istoriji Čikaga se oprostio od kluba appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.