Izvor: Piplmetar.rs, 17.Feb.2024, 06:30

„VOLIM SVOJU PORODICU“: Princ Hari prvi put govorio o bolesti oca u najnovijem intervjuu, pa iznenadio sve odgovorima!

Vojvoda od Saseksa otvorio je dušu tokom boravka u Kanadi.
Izvor: JOHN STILLWELL / AFP / Profimedia

Princ Hari je po prvi put govorio javno o bolesti oca, kralja Čarlsa u intervjuu za „Good morning America“. Ovo je prvi put da je Hari komentarisao dijagnozu koju je Palata podijelila nedavno i time uzdrmala javnost. 
Hari i Megan se trenutno nalaze na putovanju u Kanadi, gdje odbrojavaju dane do početka „Invictus games“ u Vankuveru i Vistleru. Govoreći sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sinom pokojnog glumca Kristofera Rivsa, koji je bio originalni „Supermen“, Vilom Rivsa. Hari je izjavio da je srećan što je bio u mogućnosti da se ujedini sa ocem bar na kratko.
Da li će dijagnoza tumora koju je kralj dobio ujediniti kraljevsku porodicu? „Gledajte, ja volim svoju porodicu“, izjavio je Hari, „Činjenica da sam mogao da sjednem na avion, i odem da ga vidim i provedem bar neko vrijeme sa njim, zahvalan sam na tome. Ipak, Hari nije otkrivao o čemu su prilikom susreta razgovarali, ali kada je upitan da li će situacija imati efekat da ujedini porodicu, njegova reakcija je djelovala pozitivno.
Da, siguran sam. U svim ovim porodicama svakodnevno viđam kolika je snaga i jedinstvo okupljanja porodice. Mislim da svaka bolest, svaka dijagnoza okuplja porodice zajedno.“ Tokom intervjua, Hari je djelovao opušteno i voljno da odgovori na pitanja. 
Izvor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA
Kako je saznao za očevu bolest? „Razgovarao sam sa njim. Uskočio sam u prvi avion i otišao da ga vidim čim sa mogao“. Kada ga je Vil upitao da iznese mišljenje o stanju kralja Čarlsa, odgovorio je kratko: „To ostaje između njega i mene„, ali se zarekao da će češće posjećivati Englesku narednih mjeseci.
Izvor: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia
Da li planira da uzme američko državljanstvo? „Imam svoju porodicu, kao i svi“, odgovorio je na pitanje kako se nosi sa situacijom sa udaljenosti. „Moja porodica i moj život su takvi kakvi su. Imam druge puteve u planu, koji će me nanijeti ka Engleskoj, i svratiću da posjetim porodicu što je češće moguće“, zaključio je.

Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.