Izvor: Blic, 01.Maj.2023, 13:15

"VOLIM GA" Ljubavnica se srozala na dno, PROGOVORILA O POMIRENJU, pa udarila po suparnici Maji Marinković: "Ni ne sluti šta mi je Zvezdan rekao za nju"

Anđela Đuričić, koja je zbog veze sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem bila na stubu srama, i dalje je u centru medijske pažnje jer ju je on prevario sa starletom Majom Marinković.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "Dva kompleta, svila, karmin, posteljina…" Zbog Anđelinih narudžbina fanovi kredit treba da dignu: TRAŽI IM HILJADE EVRA U UŽIVO PROGRAMU

Izvor: Blic, 02.Maj.2023, 08:49

Anđela Đuričić, učesnica "Zadruge", svojim ponašanjem sve više pada na dno. Ona je najpre šokirala javnost vezom sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem, zatim pokušajima da ga vrati nakon što ju je prevario sa Majom Marinković.. Ipak, tu nije kraj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.