VIŠE NE KRIJE DA GA VOLI Zorannah postavlja fotke svog fudbalera, i to kakve!

Izvor: Blic, 29.Maj.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIŠE NE KRIJE DA GA VOLI Zorannah postavlja fotke svog fudbalera, i to kakve!

Malo ko je očekivao da će se modna blogerka ponašati poput njegovog najvećeg fana, ali se upravo to dogodilo. Nema sumnje da je između njih posredi velika ljubav.

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, već neko vreme je u ljubavi sa Danijelom Milićevićem, bosanskim fudbalerom.

Iako do sada nije želela previše da komentariše njihovu vezu, a nismo imali prilike ni da ih vidimo zajedno uslikane, čini se da je lepa blogerka odlučila da promeni priču. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Ona je na svoj Instagram profil "okačila" par fotki sa sve zaljubljenim smajlićima, dok je ispod jedne napisala: "najveći fan".

Zorannah se nedavno pohvalila da ju je Danijel iznenadio za njen 27. rođendan, kada ju je na aerodromu dočekao automobil pun balona u obliku srca.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.