VIDEO: Znamo kako ti je: Djevojčica briznula u plač nakon što je čula da je Adam Levine oženjen

Izvor: Cafe.ba, 02.Okt.2015, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Znamo kako ti je: Djevojčica briznula u plač nakon što je čula da je Adam Levine oženjen

Frontmen grupe Maroon 5 prošle je godine oženio lijepu Victoria's Secret anđelicu Behati Prinsloo • Malena Mila nije se mogla pomiriti s tom činjenicom

Ovako smo nekako i mi reagirale, kada smo čule vijest.

Frontmen grupe Maroon 5 prošle je godine oženio lijepu Victoria's Secret anđelicu Behati Prinsloo, a niti nama nije bilo svejedno kada smo čule da se to dogodilo.

No, čini se kako ni njegove najmlađe obožavateljice, koje za razliku od nas nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << imale baš nikakve šanse kod njega, nisu najbolje podnijele tu činjenicu.

Zvijezda našeg današnjeg videa, Mila, prilično je teško podnijela vijest, koju joj je priopćila njezina mama, dok su se vozile u autu. Suze su krenule odmah, no neslužbeno doznajemo kako se Mila nekako ipak pomirila s tom činjenicom i sad ima novu simpatiju, svojih godina.

Što se tiče Adama, podsjetimo, on se oženio 19. srpnja prošle godine u Meksiku, a prije Behati, bio je poznat kao serijski zavodnik dugonogih manekenki.

No, čini se kako je Behati bila drugačija od svih ostalih. Par je čak i prekinuo nakratko, prije zaruka, a Adam se tada vratio bivšoj curi, no ne zadugo. Iako se prošlog ljeta šuškalo o problemima u braku, par je i dalje zajedno.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.