Izvor: Blic, 11.Okt.2023, 21:36

(VIDEO) "ŽIVELE SMO U STANU U KOM NIJE BILO STRUJE" Iako je bilo teško Ljiljana Jakšić je na sve gledala pozitivno, a sa lakoćom je izbegavala i neugodnosti u čuvenoj Skadarliji

Glumica Ljiljana Jakšić gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televizij sredom u 21 sat na MTS kanalu 115, u kojoj priča vrlo otvoreno o traumatičnom periodu iz detinjstva kada su joj se razveli roditelji, ali i o danima u Vojvodini koji su na nju ostavili snažan utisak. Priča i o tome ko je ona privatno, kada ne glumi, o noćima provedenim u Skadarliji i neugodnostima koje je tamo doživljavala.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.