(VIDEO) ŽABAC ČUPAO MILIJANU I RAZVLAČIO JE PO SOBI, A ONDA SU IMALI VRELU AKCIJU U DVORIŠTU! Božićeva poludela: Mene je*eš u tuš kabini, pa juriš ku*vetine…

Izvor: 011vodič.com, 15.Nov.2019, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ŽABAC ČUPAO MILIJANU I RAZVLAČIO JE PO SOBI, A ONDA SU IMALI VRELU AKCIJU U DVORIŠTU! Božićeva poludela: Mene je*eš u tuš kabini, pa juriš ku*vetine…

On je bio ljut što mu Milijana nalazi zamerke i čupao ju je toliko jako da je ona zvala produkciju. U Tajnoj sobi pre toga pridružio im se Milojko Božić, a Milijanu nije zanimalo što muž gleda scenu koju ona pravi.
 – Ja mu spremam da jede, ja mu slažem stvari, mene je*e u tuš kabini, a onda juri za ku*vetinama kao što je Aleksandra – vikala je Milijana sve vreme udarajući čas Milojka, čas Žapca.
 – Šta si radio u spavaćoj sobi sa Sanjom? Hvataš je, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << a lepo ti je rekla da je ne hvataš. Prekini da me čupaš, odabrao si Aleksandru pored sebe. Kada budeš bio trezan, tad ćemo pričati –  govorila je Milijana, a onda se Žabac nadovezao:
“Hoću samo tebe, napraviću ti dete. Reci mi da me voliš.”

The post (VIDEO) ŽABAC ČUPAO MILIJANU I RAZVLAČIO JE PO SOBI, A ONDA SU IMALI VRELU AKCIJU U DVORIŠTU! Božićeva poludela: Mene je*eš u tuš kabini, pa juriš ku*vetine… appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) UMREĆU OVDE, POTREBNA MI JE ZAŠTITA! Milojko na ivici nervnog sloma: Bili su GOLI U TUŠ KABINI!

Izvor: 011vodič.com, 15.Nov.2019

Molim vas, zovite nam psihijatra, ne možemo da se snađemo u ovoj situaciji. Vidite li šta ona radi? Nisam znao da je takva, da će otići sa svakim. S druge strane, neobjašnjivo je da ja ovo tolerišem, nemam kud – pričao je Božić i nastavio da moli produkciju da ga zaštiti.. – Ne znam šta...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.