VIDEO: Vozio putnice u taksiju, jedna rodila sina i nazvala ga - Uber!

Izvor: Cafe.ba, 13.Dec.2015, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Vozio putnice u taksiju, jedna rodila sina i nazvala ga - Uber!

Maleni indijski dječak imenom ''Uber'' cijeli će život moći pričati zanimljivu priču oko nastanka svog imena. Naime, majka ga je rodila u taksiju jer nije stigla do bolnice

Ova neobična priča dolazi iz Indije. Dječak Uber rođen je u taksiju, u žurbi na putu do bolnice.  Njegova majka Babli, kaže da su pozvali taksi za bolnicu nakon par pokušaja poziva Hitne, koja se na kraju nije pojavila.

Automobil je dijelila s još dvije žene, ali je vozač hitno morao >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << zaustaviti vozilo kada je Babli dijelilo samo par sekunda do porođaja.

Naposlijetku, maleni je Uber rođen u taksiju.

Mladi vozač Shahnawaz Khan zaslužan je za smirivanje putnica i novopečene majke.

- U šali sam rekao da se broj putnika povećao u mom autu. Svi smo se smijali, a majka je plakala od boli. Ponovno sam upalio auto i požurio prema bolnici.

Zbog cijele situacije koju je preživjela, majka je dječaka odlučila nazvati "Uber".

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.