VIDEO: Varala ih obojicu, a oni je uhvatili nespremnu, snimili telefonom i postavili snimak na internet

Izvor: Cafe.ba, 21.Sep.2014, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Varala ih obojicu, a oni je uhvatili nespremnu, snimili telefonom i postavili snimak na internet

Kada su ova dva muškarca otkrili da ih djevojka vara sa onim drugim, odlučili su da je snime i postave na internet snimak u kojem im ona objašnjava situaciju.

Kada je otišla da se provoza sa jednim od svoja dva dečka, nije očekivala da će ih drugi ugledati u autu i pitati je da li su zajedno.

Prvo je porijekla da ga vara, a onda ju je dečko koji je sedeo iza nje pitao da im kaže istinu.

- Kakvu istinu? – rekla je ona na to vidno iznenađena.

Svađa se zatim nastavlja, a ona i dalje poriče da bilo koga vara, iako su obojica prisutni. Onda su joj momci rekli da znaju istinu.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHVATILI JE NESPREMNU: Momci shvatili da su prevareni i rešili da se osvete devojci (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Sep.2014

Kada su shvatili da ih devojka vara, odlučili su da je uhvate na delu tako što će jedan biti u kolima sa njom dok im drugi bude prilazio, a sve to su snimili kamerom na telefonu i okačili na internet..Dva muškarca su slučajno shvatila da su u vezi sa istom devojkom, a samim tim i da su prevareni,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.