VIDEO: Uspavanka mlade mame koja je postala hit

Izvor: Cafe.ba, 24.Feb.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Uspavanka mlade mame koja je postala hit

Kimberli Henderson prvi put je zatrudnela sa 16 godina, a trenutno odgaja četvoro djece kao samohrana majka. Iako je pohađala školu za sestre, uvijek je voljela muziku i komponovanje.

Jedne decembarske noći ona je snimila sebe kako pjeva svojoj jednogodišnjoj ćerki Vedi prelijepu uspavanku.

Sestra ju je ubijedila da postavi video na Fejsbuk, a za samo nedelju dana njega je pogledalo 20 miliona ljudi. Kimberli je preko noći postala poznata, a nedugo potom počela >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << je da gostuje u televizijskim emisijama.

Inače, prije nekoliko mjeseci mlada mama je doživjela saobraćajnu nesreću sa svojom ćerkicom Vedom, ali beba je zahvaljujući specijalnom sjedištu ostala nepovrijeđena. Kada je postaivla video kompanija koja je proizvela sjedište za bebe ju je kontaktirala kako bi snimili spot za uspavanku i proglasili je zvaničnim singlom.

“Doveli su me u Los Anđeles. Platili su sve, moj hotel, avion. Bili su jako inspirisani mojom pričom“, kaže mlada mama.

Pogledajte uspavanku koju možete puštati i svojoj bebi.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.