VIDEO: Uhvatila je u krevetu sa svojim mužem, pa joj se brutalno osvetila

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2017, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Uhvatila je u krevetu sa svojim mužem, pa joj se brutalno osvetila

Hit na internetu postao je snimak na kojoj prevarena supruga vodi golu 20-godišnju ljubavnicu svoga muža po ulici

Malo je reći da se u nezgodnoj situaciji našla jedna 20-godišnjakinja iz brazilskog Sao Paola kada ju je u krevetu s muškarcem uhvatila njegova supruga. Iako to nije očekivala, prevarena supruga prvo je devojci koja se petljala s njenim mužem britvom odrezala kosu, uhvatila ju je za glavu i tako ju držeći vodila po ulici.

Sve je to zabeleženo i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kamerom, a snimak je odmah postao hit na internetu.

- Pokazala sam vam kako se treba odnositi prema onima koji se petljaju s oženjenim muškarcima, a stvari sam rešila i sa svojim bivšim suprugom od danas - napisala je posle pojavljivanja videa ljutita supruga.

Policija je zbog toga pokrenula i istragu kako bi saznali ko je ljubavnica, ali je ona sama došla u stanicu da da izjavu. Rekla je policiji kako je muškarac s kojim je bila u vezi tvrdio da je slobodani da su se zabavljali pet meseci.

Nasilna supruga takođe je ispitana pa se slučaj dalje istražuje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.