Izvor: Blic, 29.Apr.2023, 15:57

(VIDEO) U OVOJ ZGRADI JE ODRASTAO OGNJEN AMIDŽIĆ Komšije i sugrađani nam otkrivaju šta misle o bivšoj ženi i sadašnjoj izabranici i kažu: "Lepe su obe, neka on izabere"

Šabac je grad u Mačvanskom okrugu u kom su svi raspoloženi, veseli i nasmejani u šta se uverila ekipa emisije "Metar moga sela" koja se emituje subotom u 16 sati samo na Blic televiziji kada je posetila rodni grad voditelja Ognjena Amidžića.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "O OGNJENU KAO UČENIKU SVE NAJBOLJE, ZA OVO SAD IMA KRITIKA" Amidžićeva razredna otkriva kakav je bio đak i šta mu sada zameraju ljudi

Izvor: Blic, 29.Apr.2023

Ove subote u 16 sati vodimo vas u Šabac, rodni grad voditelja Ognjena Amidžića koji je posetila ekipa emisije "Metar moga sela".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.