Izvor: Blic, 23.Apr.2023, 16:37

(VIDEO) "TRAŽIM NEKOGA KOME ĆU DA BUDEM MAMA" Sanja Vučić otkriva detalje o vezama ali i o aktuelnom partneru: "Ume da bude nežan"

Pevačica Sanja Vučić gošća je emisije "Balkanskom ulicom" koja se emituje nedeljom u 16.30 h na Blic televiziji na MTS kanalu 115 u kojoj otvoreno govori o promeni imidža i tome zašto je danas zakopčana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "NAJBITNIJE MI JE DA MI U NAŠA ČETIRI ZIDA ZNAMO ŠTA JE I KAKO JE" Mirka Vasiljević gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", sreda 22 h

Izvor: Blic, 24.Apr.2023, 13:42

Ove srede u 22 h samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" gošća je glumica Mirka Vasiljević koja otvoreno govori o tome kako usklađuje roditeljstvo i profesionalni život i kako uspeva da sačuva sebe pored toliko obaveza.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.