VIDEO: Sustigao kradljivca bicikla u posljednji tren pa postao hit

Izvor: Cafe.ba, 04.Maj.2015, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Sustigao kradljivca bicikla u posljednji tren pa postao hit

CRAIG BUESING is Austina prilično je zahvalan što sustav za zaštitu u njegovoj kući ima kameru nakon što mu je to omogućilo da uhvati kradljivca bicikla svoje kćeri.

U trenutku kad se krađa odvijala on je radio u uredu u svojem domu u nedjelju popodne. Shvatio je da se nešto događa u njegovoj garaži nakon što je kamera to snimila pa je dobio upozorenje. "Kad sam pogledao što se događa, vidio sam klinca u garaži kako uzima bicikl moje kćeri. Pa sam potrčao najbrže >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << što sam mogao - i uspio ga uloviti na vrijeme", ispričao je za Kxan.com.

Njih su se dvojica malo pohrvali na cesti prije nego što je kradljivac uspio pobjeći, ali Buesing je vratio bicikl. Vjeruje da je kradljivac tinejdžer koji živi u susjedstvu i prijavio je slučaj policiji. A iako je pokušaj krađe zbio 19. travnja, video koji je objavljen na YouTubeu sad je postao popularan, skupivši više od pola milijuna pogleda. Kradljivac je u međuvremenu uhićen.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Sustigao kradljivca bicikla i postao hit na internetu

Izvor: B92, 04.Maj.2015

Kreg Busing iz Ostina srećan je što ima kameru koja mu je pomogla da uhvati kradljivca bicikla svoje kćeri...U trenutku krađe u nedelju popodne Kreg se nalazio u radnoj sobi. Shvatio je da se nešto događa u garaži nakon što je kamera to snimila, pa je dobio upozorenje...“Kada sam pogledao šta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.