Nakon što joj žiri nije dao svoj glas: Devojka je dobila napad besa i ludila pred kamerama (VIDEO)

Izvor: S media, 19.Avg.2012, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon što joj žiri nije dao svoj glas: Devojka je dobila napad besa i ludila pred kamerama (VIDEO)

Ne čini li vam se da ova devojka ima ozbiljnih problema sa psihom?

Zoi Aleksander definitivno ima problema sa samokontrolom. Naime, ona se prijavila za učešće u takmičenju "Ja imam talenat".

Na binu je izašla obučena kako pevačica Pink, a onda je otpevala i njenu pesmu. Međutim, kada je žiri pokušao da joj objasni da mora da nađe svoj identitet u muzici, ona je načisto podivljala.

Prvo ih je optužila da su oni krivi za sve, zatim je bacila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mikrofon, pa je počela da ih vređa... U nekom trenutku joj se pridružio i tata na sceni, ali ne da je spreči, već da je podrži u napadu ludila.

Kada je krenula da napušta studio, rušila je i lomila sve pred sobom... Veoma ženstveno i damski, nema šta!

***I pesak se topi od njene vreline: Ova voditeljka je danas jedna od najžešćih riba (FOTO)

Izvor: S media, Foto:Youtube screenshot

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šokirala sve: Devojka dobila napad besa i ludila pred kamerama (VIDEO)

Izvor: S media, 19.Avg.2012

Ne čini li vam se da ova mlada dama ima ozbiljnih problema sa prihvatanjem kritika? ..Zoi Aleksander definitivno ima problema sa samokontrolom. Naime, ona se prijavila za učešće u takmičenju "Ja imam talenat"...Na binu je izašla obučena kako pevačica Pink, a onda je otpevala i njenu pesmu. Međutim,...

Nastavak na S media...

Demolirala studio kad je odbijena za Ja imam telanat

Izvor: Kurir, 20.Avg.2012, 14:28

Zoi Aleksander definitivno ima problema sa samokontrolom. Naime, ona se prijavila za učešće u takmičenju "Ja imam talenat". Na binu je izašla obučena kao pevačica Pink, a onda je otpevala i njenu pesmu. Međutim, kada je žiri pokušao da joj objasni da mora da nađe svoj identitet u muzici, ona...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.