VIDEO: Samo je čistio snijeg - A onda postao zvijezda diljem svijeta!

Izvor: Cafe.ba, 22.Feb.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Samo je čistio snijeg - A onda postao zvijezda diljem svijeta!

Čišćenje nanosa snijega s ulice ili ispred ulaza nije lagan posao, a ponekad može biti i opasan, jer padovi nisu rijetka pojava.

Rashad Cole iz Lexingtona u Kentuckyju, čistio je snijeg lopatom i onda se poskliznuo. Narednih devet sekundi teško je riječima objasniti pa je najbolje da pogledate video.

Mi ćemo prenijeti Coleovo pojašnjenje, koje prenosi Huffington Post.

"Video sam napravio 16. februara 2015. Originalno sam ga napravio kao smiješno pretjerivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << oko toga koliko je teško zgrtati snijeg lopatom, nakon teške snježne oluje koju smo imali. Stavio sa ga na svoj Twitter i Instagram da se ljudi nasmiju, ali čim ga se internet dočepao, stvar je nevjerojatno brzo postala hit diljem svijeta. To je najluđa stvar koja mi se dogodila, ali osjećaj je dobar, moram priznati", rekao je Cole.

Pogledajte video.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.