VIDEO: SVAKA ČAST: Napravio remek djelo za samo devet minuta!

Izvor: Cafe.ba, 20.Sep.2014, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: SVAKA ČAST: Napravio remek djelo za samo devet minuta!

Ovom talentovanom Brazilcu bilo je potrebno samo nekoliko minuta da naslika nevjerovatan pejzaž

Siromašnim umetnicima ne treba puno kako bi napravili svoje jedinstveno umjetničko djelo. U to nas je uvjerio i jedan čovek iz Brazila koji je za devet minuta stvorio prelijepu sliku koja bi mogla da se mjeri i sa nekim od najpoznatijih slika pejzaža.

Naime, reč je o muškarcu za kog je čuo svijet zbog video snimka koji se pojavio i oduševio javnost. Na njemu se vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << muškarac kako sjedi na prašnjavoj površini, koji uz pomoć ruku i krpe temperama oslikava neodoljivi pejzaž.

I dok je pojedinim velikim slikarima potrebno i po nekoliko dana kako bi svoju maštu preslikali na papir, ovom Brazilcu je trebalo samo nekoliko minuta.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.