VIDEO SNIMAK NA KOM KIJA UZIMA ZABRANJENE SUPSTANCE?! Bivša zadrugarka udarila na Kockarevu – evo kako joj je ona uzvratila!

Izvor: 011vodič.com, 29.Nov.2019, 02:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO SNIMAK NA KOM KIJA UZIMA ZABRANJENE SUPSTANCE?! Bivša zadrugarka udarila na Kockarevu – evo kako joj je ona uzvratila!

Aktuelna tema na društvenim mrežama jeste rat između bivših zadrugarki Kristine Kije Kockar i Jelene Krunić.
Kija se nedavno oglasila na svom Instagram profilu i najavila da će tužiti Krunićevu ako opet spomene sahranu njenog oca.
Ekipa portala ”Srbija Danas” je kontaktirala Jelenu kako bi komentarisala Kijinu Instagramu priču, no ova joj nije ostala dužna.
– Kija može samo da mi se sagne i to ako joj ja dozvolim. Imam dosta dokaza protiv nje. Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << što sam pričala narodu u vezi nje u protekle dve godine, niko mi nije verovao. Sada su izašli javno dokazi zahvaljujući jednoj novinarki i ispostavilo se da je istina sve što sam pričala. Može sa tom tužbom da obriše tu njenu jadnu, izdrogiranu zadnjicu. Nisam joj ja kriva što je njen muž rekao da želi da ima dete sa svojom devojkom Jelenom. Kija i Sloba su sve vreme krili od medija da su bili u vezi nakon Zadruge – rekla je Jelena i dodala:

– Postoje video snimci koje ja posedujem na kojima je uzimala opojne droge. Takođe, akcija u wc-u sa Filipom Đukićem u Zadruzi je snimljena preko paravana. Takva neka žena ne može biti nikome uzor. Njena karijera je u opadanju i nigde ne nastupa. Moji prijatelji koji su vlasnici klubova su se smejali toj njenoj cifri od četiri hiljade evra za nastup, pa su joj iz sprdnje ponudili dve hiljade evra, a onda su joj rekli da ne mogu ni dinar da joj daju. Ovo je njen  poslednji vapaj da dođe da neke medijske pažnje.
Kako će na njene reči reagovati Kockareva, ostaje da saznamo.

The post VIDEO SNIMAK NA KOM KIJA UZIMA ZABRANJENE SUPSTANCE?! Bivša zadrugarka udarila na Kockarevu – evo kako joj je ona uzvratila! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.