Izvor: Blic, 10.Feb.2024, 13:47

(VIDEO) "SHVATAMO DA NEMAMO VIŠE NIŠTA" Frajle otvoreno o tome kako su preko noći sve izgubile, emisija "Balkanskom ulicom", nedelja 16.30 h

U emisiji "Balkanskom ulicom" ove nedelje u 16.30 sati samo na Blic televiziji saznajte detalje iz života popularnih novosadskih Frajli.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) Danas živi u luksuzu, a OVDE JE ODRASLA Dara Bubamara, komšije imaju i reči hvale ali i zamerke: "BILA JE SLATKO DETE, ALI ONE SLIKE I ONO SVE..."

Izvor: Blic, 10.Feb.2024

Pevačica Dara Bubamara rođena je i odrasla, a i danas živi u Novom Sadu, ekipa emisije "Metar moga sela", koja se emituje subotom u 16 sati samo na Blic televiziji, na MTS kanalu 117 obišla je Darin kraj u kom je nekada živela sa roditeljima i bratom, a njene komšije otkrile su nam do sada nepoznate...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.