Izvor: Blic, 22.Maj.2023, 11:31

(VIDEO) "SAMO UZ POMOĆ TIH SESTARA U SAMOSTANU SAM OSTAO ŽIV" Zlatan Vidović gost emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", sreda 22 h

U svojoj iskrenoj ispovesti u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" glumac Zlatan Vidović priča o detinjstvu, ranijem dolasku na svet, tome kako mu je ime dala časna sestra iz samostana u kom se majka porodila, ratnim godinama, kada su otac i majka uveče otišli da vide njega i brata kod bake i deke, a ujutru saznali da im je kuća srušena, ali i o tome kako danas razgovara sa ćerkom, kako "živi u kolima" i kako je njegov emotivno-partnerski život trenutno potisnut u drugi plan.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.